Στην Καρδιά της Πόλης

Evrikiki Hotel 14 01 20

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης του Κιλκίς, με όλες τις συνεπακόλουθες δυνατότητες μετακίνησης και ψυχαγωγίας χωρίς τη χρήση μεταφορικού μέσου, ενώ παρέχει μεγάλο Parking σε ελεγχόμενο ιδιόκτητο χώρο.  Η υποδοχή λειτουργεί όλο το 24ωρο και φυσικά υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς αποσκεών.

Μετά την ολοκλήρωση το 2017 των 2 κατακαίνουργιων DESIGN EXECUTIVE ορόφων, έγινε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Β. Ελλάδα (και μακράν το καλύτερο και νεότερο στο Κιλκίς).


cocomat

Παρέχουμε επίσημα τα κανάλια NOVA σε όλα τα δωμάτια μας, δωρεάν υπερηψηλή ταχύτητα INTERNET παντού (fiber optic level με ταχύτητα πρόσβασης 500Mbps) και απρόσκοπτη σύνδεση πάντοτε (enterprise level σύστημα fail over) σε όλους τους χώρους μας.

Το πρωινό μας (αμερικάνικος μπουφές ζεστός και κρύος) είναι εμπλουτισμένο με φρεσκοστυμμένους φυσικούς χυμούς, ομελέτες και χωριάτικες τοπικές πίτες, ενώ μπορείτε να το απολαύσετε και  στο δωμάτιο

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ :

24ωρη υποδοχή, μεταφορά αποσκευών, επιλογή μαξιλαριών, πρωινό buffet από 07.00 π.μ. έως 10.30 π.μ.,δυνατότητα παροχής πρωινού νωρίς το πρωί (early breakfast service) καθώς και στο δωμάτιο, παροχή  πρωινού σε ειδικές συσκευασίες εφόσον ζητηθεί, συνεργασία με γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων & μεταφορών με mini bus ή πούλμαν, υπηρεσία στεγνοκαθαριστηρίου με χρέωση.
Δυνατότητα προσθήκης παιδικού κρεβατιού ή παρκοκρέβατου.
Υπηρεσία οδηγού.
Υπηρεσία μεταφοράς και φύλαξης αποσκευών.

hotel
hotel
hotel
hotel
hotel
hotel
hotel
hotel
hotel
hotel
hotel
hotel
hotel

Κοντινές Τοποθεσίες

Για τυχόν απορίες ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας!